Dernek ve vakıflar için neden online bağış sistemi gerekli?

Online bağış sistemi ile tüm projeleriniz için hızlı ve kolayca bağış toplayabilir ve bağışlarınızın yönetimini sağlayabilirsiniz.

Online bağış sistemi, derneğiniz / vakfınız kapalı olsa bile 7/24 bağış alabilmesine olanak tanır.

Online bağış sistemi, bağışçıların internete erişimleri olduğu sürece dünyanın her yerinden bağış yapabilmeleri için uygun ve erişilebilir bir sistemdir.

Online bağış sisteminin kurulumu ve kullanımı kolaydır, bu da sistemi bağış toplamanın verimli ve etkili bir yolu haline getirir.

Online bağış sistemi, bağışçıların bilgilerinin güvenilir bir online ödeme işlemcisi tarafından işlendiğini bilerek güvenli ve kendinden emin bir şekilde vermelerine olanak tanır.

Online bağış sistemi, bağışları gerçek zamanlı olarak takip etmenize ve bağış toplama sürecinizin net bir resmini elde etmenize olanak sağlar.

Online bağış sistemi, kuruluşunuz için güvenilir bir gelir kaynağı sağlayabilen, yinelenen bağışları kabul etmeyi kolaylaştırır.

Online bağış sistemi, bağış sürecini otomatikleştirerek ve manuel veri girişini azaltarak idari maliyetlerin düşürülmesine yardımcı olur.

Online bağış sistemi, tercih eden genç bağışçılar da dahil olmak üzere daha geniş bir kitleye kolayca ulaşmanızı sağlar.

Online bağış sistemi, web sitenize ve sosyal medya platformlarınıza entegre edilebilir, bu da bağış toplama kampanyalarınızı tanıtmanızı kolaylaştırır.

Online bağış sistemi, bağışçılara isterlerse anonim olarak bağışta bulunma olanağı sağlar.

Online bağış sistemi, acil yardım çağrıları veya diğer zamana duyarlı kampanyalar için hızlı bir organizasyonla bağış toplanabilmesini sağlar.

Online bağış sistemi, bağışçıların aynı anda birden fazla kampanyaya veya projeye bağış yapmasına olanak tanır.

Online bağış sistemi, bağışçı davranışını ve tercihlerini anlamanıza olanak tanıyan değerli veriler sağlar.

Online bağış sistemi, kağıt tabanlı bağış formları ve makbuzlara olan ihtiyacı azaltır ve çevre dostudur.

Online bağış sistemi, bağışçıların karmaşık formlar veya süreçler arasında gezinmek zorunda kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde bağış yapmasına olanak tanıyarak kusursuz bir bağış deneyimi sağlar.

Online bağış sistemi, bağışçılara gerçek zamanlı olarak teşekkür etmek ve katkılarını kabul etmek için olanak sağlar.

Online bağış sistemi, zahmetli ve maaliyetli bağış toplama kampanyaları veya etkinliklerine olan ihtiyacı ortadan kaldırdığı için bağış toplamanın uygun maliyetli bir yoludur.

** Eğer bir sivil toplum kuruluşu iseniz sizde yıl sonuna kadar STK'lara Özel %30 İNDİRİM kampanyansından faydalanabilirsiniz.

Online Bağış Sistemi ya da diğer hizmetlerimiz ile ilgili tekliflerimiz için 0850 885 0 463 numaralı whatsapp hattımızdan ya da 0212 951 0 463 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hemen Teklif İste