Web Yazılım / Web Sitesi

Geliştirilebilir, güvenli ve özgün yazılım mimarisi ile sınır tanımayan web yazılım çözümleri...

Firmanıza değer katacak bir web sitesine sahip olmanız için kullanıcı deneyimi (ux), web tasarımı ve geliştirme alanındaki uzman ekibimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Fark oluşturan bir yazılım ve geliştirme modelini benimseyerek projelerimizi geliştirmekteyiz.

  • Kurumsal Web Siteleri
  • Kişisel Web Siteleri
  • Ürün Tanıtım Siteleri
  • E-Ticaret Siteleri
  • Dernek & Vakıf Siteleri
  • Online Bağış Sistemleri

Eğer sizin de profesyonel, dinamik ve kolay yönetilebilir bir web sitesine ihtiyacınız varsa, yapmanız gereken tek şey, gereksinimlerinizi belirlemek ve gerisini alanında uzman web yazılım ve tasarım ekibimize bırakmaktır.

Özgün Yazılım

Özgün yazılım, web projesi için yapılan geliştirme çalışmalarının o projenin ihtiyaçlarına has olarak kodlanmasıdır. Özgün yazılım kullanmayan firmalar Joomla, Wordpress gibi hazır platformlar kullanarak geliştirmeler yapmaktadır.

Kullandığımız Platformlar

PHP, CSS, HTML, JAVA gibi sürekli gelişen ve geliştirilmeye müsait olan platformlarla web sitesi projelerinizi hayata geçirmekteyiz.

Geliştirilebilir Yazılım Altyapısı

Geliştirdiğimiz tüm web yazılım projeleri, kendi ekiplerimiz tarafından kodlandığı için sürekli olarak geliştirilebilir bir yapıya sahiptir. Gerçekleştirdiğimiz projelerde ileriye yönelik potansiyel müşteri ihtiyaçlarını da gözeterek ek modül, ek dil gibi farklı uygulamalar içinde uygun bir altyapı hazırlamaktayız.

İçerik Yönetimi

Gelişmiş özelliklere sahip yönetim paneli sayesinde web sitenizi kolayca yönetebilirsiniz. Basit ve kullanıcı dostu ara yüzü olan içerik yönetim paneli ile web sitenizin neredeyse tüm alanlarının yönetimi elinizin altında.

Güvenilir Yazılım Yapısı

Kodlama sonrasında gerekli tüm güvenlik testlerini yaparak maksimum güvenliği sağlamaktayız.