E-Ticaret / Online Bağış Sistemleri

İyi bir e-ticaret / online bağış sitesi hedef kitlesini iyi tanıyan, onların davranış modellerini bilen, buna göre stratejiler belirleyen ve tüm bu bilgileri hedef kitlesine doğru

İyi bir e-ticaret / online bağış sitesi hedef kitlesini iyi tanıyan, onların davranış modellerini bilen, buna göre stratejiler belirleyen ve tüm bu bilgileri hedef kitlesine doğru yansıtabilen sitedir. Geliştirdiğimiz e-ticaret /online bağış sitelerinde önceliği stratejilere veriyoruz. Belirlenen stratejiler doğrultusunda kullanıcı odaklı, SEO altyapılı ve güvenilir projeler inşa ediyoruz.

Online alışveriş / bağış çözümlerinde en değerli hizmetin "kullanıcı odaklı e-ticaret yazılım mimarisi" geliştirmek olduğunu biliyor ve bu anlayışla geliştirmelerimizi yapıyoruz.

E-Ticaret’in en önemli etmenlerinden biri de SEO. Doğru planlamalar ile hazırladığımız ve hayata geçirdiğimiz SEO stratejisi ile Google, Bing veya Yandex arama motoru sonuçlarında e-ticaret sitenizin üst sıralarda görünmesini sağlamayı hedefliyoruz.

Online alışveriş / bağış projelerinde müşterilerin siteye olan güvenleri çok önemlidir.

Hazırlamış olduğumuz tüm e-ticaret / online bağış yazılım projelerinde müşterilerin kişisel bilgilerinin güvenle saklanması konusunda maksimum önlemleri alıyor, kredi kartı bilgilerini kayıt altına almadan alışveriş sürecini tamamlıyoruz.

SSL Güvenlik Sertifikası ile de ödeme sistemi ve e-ticaret sitesi arasında gerçekleşen bilgi transferini de güvenli hale getiriyoruz.