Web Tasarım

Hazırladığımız her web sitesi, kullanıcı deneyimini ilk planda tutan, hedef kitle odaklı, responsive yapısı ile tüm platformda başarı ile çalışan bir yapıdır.

Web Sitesi Tasarım - Özgün Tasarım

Günümüz dijital dünyasında, web siteniz tüketicilerin işletmenizle ilk etkileşim aracıdır.

Bu nedenle, bir kullanıcının/müşterinin ilk izleniminin neredeyse %95'i web tasarımı ile ilgilidir. Web tasarım hizmetlerinin de firmanızın kârlılığı üzerinde büyük bir etkisi olmasının nedeni de budur. Başarılı web siteleri; hem tasarım hem fonksiyonellik hem de içerik olarak kullanıcılarına etkileyici bir dijital deneyim sunmalıdır.

Ekibimiz, web tasarım hizmetlerimizi firmanıza ve benzersiz ihtiyaçlarına göre uyarlar. Bu nedenle hizmetlerimizin her özelliğini firmanıza, ürünlerinize veya hizmetlerinize ve hedeflerinize göre özelleştirebilirsiniz.

Teknoloji ile bütünleşen, günümüz web trendlerine uygun yenilikçi, kullanıcıları ile bağlantı kurmayı hedefleyen insan merkezli çalışmalar ile markanıza yeni ufuklar açar.

Hazırladığımız her web sitesi, kullanıcı deneyimini ilk planda tutan, hedef kitle odaklı, responsive yapısı ile tüm platformda başarı ile çalışan, özgün yapıda ortaya çıkarılmış firmanıza özel dijital çözümler bütünüdür.

Özgün Tasarım

Özgün web tasarımı farkınızı ortaya koyarak, hedefinize uygun hareket edersiniz. Ziyaretçi davranışlarını yönlendirebilir, özleştirilmiş içeriklerinizi sunabilirsiniz. Satış, iletişim kurma, bilgi toplama vb. hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Özgün web tasarım çalışmalarında firmanızla, hedeflerinizle, kurumsal renklerinizle ve içeriklerinizle hazır web kalıplarına sıkışmak yerine kalıbı siz belirlemiş olursunuz.

Mobil Uyumlu / Responsive Tasarım

Günümüz teknolojisinde artık cep telefonu ve tablet gibi küçük ekranlı mobil cihazlar hayatın önemli bir yer edinmekte. Dolayısıyla web sitenizde her türlü mobil cihazda uyumlu ve sorunsuz çalışabilmeli.

Bootstrap, Css, JavaScript teknolojileri ile geliştirdiğimiz responsive tasarımlarla mobil cihazlarda da firamanıza hayat veriyoruz.

UX Dizayn

Her tasarım türünde olduğu gibi web sitesi tasarlarken de UX konusunu en başa koyarak projeleri tasarlıyoruz. Kullanıcı deneyimi odaklı bir web sitesi tasarımı için sizler için tasarlanacak web sitesinin ziyaretçi profili hakkında bilgi ediniyor ve bu bilgiler ışığında tasarımı gerçekleştiriyoruz.